Gecertificeerd


AK Blom bezit de bevoegdheid, capaciteit en deskundigheid als het gaat om asbestinventarisaties uitvoeren. Na een intensieve voorbereiding, jarenlange ervaring in de asbest- en sloopwereld (zowel in de uitvoering als in het management) en scholing is het ons gelukt om AK Blom gecertificeerd te krijgen. Daar er bij een `aanvraag sloopvergunning` een asbestinventarisatierapport noodzakelijk is om de sloopvergunning te krijgen, bieden wij de mogelijkheid om dit tegen een scherp tarief compleet te verzorgen. De uitvoering omvat deskresearch van het project, een opname van het project en het maken van een rapportage conform de richtlijnen. Wij kunnen voor u een `inventarisatie voor sloop`, risico-inventarisatie voor een niet-sloopsituatie` (bijv. voor een verbouwing) en `globale inventarisatie` (bijv. voor koop of verkoop van een bouwwerk) verzorgen.

AK Blom is tevens gespecialiseerd in het management voor sloop- en asbestsaneringswerkzaamheden. Wij kunnen voor u een compleet project verzorgen als het gaat om sloopwerk en/of asbestsaneringswerk. Hier kunt u denken aan sloopvergunningaanvraag (inclusief asbestinventarisatie en eventueel sloop- en/of saneringsplannen en V&G-plannen). Aanbesteding of aanname van het project. Begeleiding en toezicht tijdens de werkzaamheden. Oplevering van het project. Zoals u ziet kan AK Blom u ten dienste staan voor de uitvoering van werkzaamheden die zich aan dienen bij een project vanaf de sloop tot en met het geheel schoon opleveren van een locatie. De uitvoering van deze werkzaamheden geschiedt onder gecertificeerde normen.

Wij hebben in de afgelopen jaren zeer tevreden relaties opgebouwd onder particulieren, bedrijven zoals aannemersbedrijven, projectontwikkelaars e.d. en overheidsinstellingen zoals diverse gemeenten in Nederland. Dit geldt voor zowel kleine als grote projecten waar de medewerkers van AK Blom al een hoop ervaring in hebben in zowel de voorbereiding en uitvoering.